Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
popov353w
Оня с бегачката
Регистриран на: Сряда, 29.04.2009 г. 17:59 ч. Мнения: 82 Местоположение: Пазарджик
Automobile: Wartburg 1.3
|
Въпрос
Искам да ви попитам на Вартбурга ми вие задния десен лагер та въпроса ми е лагера обикновен ли си е като на жигулите или и друг по специален и ако има някои тънкости при сменянето на лагера да каже
_________________ На него му викат: Оня с бегачката
|
Сряда, 24.06.2009 г. 18:24 ч. |
|
|
wartburg_fen
Ax Driver
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 20:06 ч. Мнения: 111 Местоположение: София
|
Re: Въпрос
задните лагери мисля че бяха два един голям и един малък, и не бяха конусни, но не съм много сигурен за номерата им.
_________________ Wartburg,the power of 2T engine
|
Сряда, 24.06.2009 г. 18:36 ч. |
|
|
Reiko
Wing Tsun Fighter
Регистриран на: Понеделник, 19.01.2009 г. 17:15 ч. Мнения: 225 Местоположение: Пловдив
|
Мисля че от Москвич стават, ама не съм сигурен.
_________________ Нормалните хора вярват, че ако нещо не работи, значи не е направено добре. Инженерите вярват, че ако нещо не работи, просто още не е довършено.
|
Сряда, 24.06.2009 г. 20:57 ч. |
|
|
Reiko
Wing Tsun Fighter
Регистриран на: Понеделник, 19.01.2009 г. 17:15 ч. Мнения: 225 Местоположение: Пловдив
|
Добре де извинявам се. Не че съм фен на руските коли просто така ми казаха. дЗ извинението не отменя горното предупреждение - нищо лично - отнася се за всички
_________________ Нормалните хора вярват, че ако нещо не работи, значи не е направено добре. Инженерите вярват, че ако нещо не работи, просто още не е довършено.
|
Сряда, 24.06.2009 г. 23:34 ч. |
|
|
Turbo
Кандидат-фен
Automobile: Wartburg 353
|
Аман от тоталитаризма в тоя форум. Всеки който напише нещо невярно или просто различно от "висшето" мнение, бива не само коригиран, а брутално оплют, охулен, овикан и често предупреден за бан от по-знаещите и имащите модераторски права. Това нещо е в почти всяка тема. Имаш голям опит и много знания - не се съмнявам, че е така и се радвам, че има такъв човек във форума. Но като искаш да споделиш опита си, ще го направиш като човек, с нормален тон, без да парадираш със знанията и правата си и без да се държиш като надзирател към затворник. А не да пишеш с големи червени букви(равносилно на крещене) заплахи и предупреждения. Нали затова е форума, за да се направи дискусия, в която всеки да каже каквото знае по темата и автора да си прецени кое му е полезно и кое не? Толкова ли не можа да напишеш просто "не сте прави, еди кое си е вярното"? Всеки щеше да ти повярва и без да се перчиш толкова. Дръж се по-нормално следващия път.
_________________ GameOn
|
Четвъртък, 25.06.2009 г. 01:55 ч. |
|
|
wartburg_fen
Ax Driver
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 20:06 ч. Мнения: 111 Местоположение: София
|
Е Зизи, мойте уважения, да съм казал нещо невярно???? Не е ли вярно че са голям и малък и че не са конусни??? Айде трийте го това мнение то се е видяло, че е спам.
Добре корегирам се. Задните лагери СА два и не им знам номерата, написах "мисля" за да не се окаже че
съм сгрешил, а съм го заявил твърдо, все пак човек греши не може да е безгрешен винаги.
_________________ Wartburg,the power of 2T engine
Последна промяна wartburg_fen на Четвъртък, 25.06.2009 г. 09:35 ч., променена общо 2 пъти
|
Четвъртък, 25.06.2009 г. 08:38 ч. |
|
|
Nasakoto
Луд с картечница
Регистриран на: Събота, 02.02.2008 г. 13:04 ч. Мнения: 455 Местоположение: Густо майна, Филибето!...
|
Кое му е тоталитарното? Въпросът беше: а виж какви са отговорите: Много е просто: ако не знаеш - не се обаждаш. Аз затова си и трая в повечето случаи. Щото и аз мисля,че знам как се лепят плочки, как се сади пиперо и как се поддържа ядрен реактор. Ама едно е да си мисля че знам, съвсем друго е да знам. В конкретния случай Зизи е 100% прав да се мръщи и да се ядосва. В крайна сметка затова е модератор - да следи за чистотата и реда във форума. И по темата: лагер 6009 не е произвеждан в България - така че търси руски, румънски, чешки, таджикистански, китайски или марков. На SNR-a му искаха 18 лева (по спомени отпреди 2 години).
_________________ Hard to the core !
|
Четвъртък, 25.06.2009 г. 08:45 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Какво значи тоталитаризъм? Това да не ви е тема "коя кола ви харесва" ? Човека пита как да си оправи колата. И то окачването на колата. Нещо, което ако оплекса може да се пребие. И изведнъж му пишат "Ами мисля, Май беше, Бе май става от москвич, а може и да не става". Каква работа му свършихте? Ми ако утре си вземе лагер от москвич и разбере че не става, а вие сте "мислили"? Като не сте сигурни - не пишете. Относно тоталитаризма - конкретно във форума на VW има човек като Зизи - майстор, който оправя половината коли във форума и е модератор - там просто им пише правилния отговор и заключва темата.....
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Четвъртък, 25.06.2009 г. 10:14 ч. |
|
|
popov353w
Оня с бегачката
Регистриран на: Сряда, 29.04.2009 г. 17:59 ч. Мнения: 82 Местоположение: Пазарджик
Automobile: Wartburg 1.3
|
А да ви попитам и за маншоните за тънкостите при сменяването им
_________________ На него му викат: Оня с бегачката
|
Четвъртък, 25.06.2009 г. 10:31 ч. |
|
|
Reiko
Wing Tsun Fighter
|
Добре де видя се че стана патардията. Знам че и аз съм виновен за ние за което искрено се извинявам, и мисля че не е нужно да пълним на човека темата с нашите глупости.
|
Четвъртък, 25.06.2009 г. 11:41 ч. |
|
|
Turbo
Кандидат-фен
Automobile: Wartburg 353
|
Не мисля, че е нужно да обяснявам какво означава тоталитаризъм. Който не знае - google. И нямам предвид конкретно тази тема, а форума като цяло. Една много голяма част от мненията на Зизи са леко иронични, порицателни или направо брутално груби като това по-горе, което вече коментирах. За разкош от време на време се появява Ивака и написва нещо в стил "Вие сте аматьори, колите ви са кочини, а моята е най-великата" При него поне е епизодично и общо взето се държи нормално с всеки и винаги гледа да помага без да мъмри сгрешилите. Да се следи за реда във форума е добре, не е добър начина по-който се прави. Не е редно да има човек който се изживява като покровител на останалите и да им се кара като на подчинени при всяка тяхна грешка. Хубаво..... приемаме че в случая Reiko и wartburg_fen са написали грешни или безсмислени неща, но погледнете червеното петно в третия пост. Това ли е начина? Нямаше ли да е по-коректно от страна на Зизи да им направи забележка(нормална) на ЛС, след което ако иска да им изтрие постовете и да напише правилното решение на проблема? Другият вариант е, щом такива мнения стават хронични, да се напише за тях една точка в правилата и под всеки такъв пост да пише, че е нарушена и авторите сами да си коригират написаното или да го изтрият. Зизи, по-принцип личните неща са за ЛС, но ще ти отговоря тук, тъй като ми задаваш въпроса си тук. Старая се да спазвам всички правила на форума. Моля те, цитирай ми правилото, което не спазвам и ми дай линк към секцията във форума където въпросното правило е написано. А ти от своя страна хвърли едно око на 8-ма точка от тези правила и ако си коректен спрямо останалите тук, вземи мерки срещу себе си. дЗ прочети това viewtopic.php?f=7&t=1870&st=0&sk=t&sd=a&start=0 конкретно 9 пост, не съм го писал аз, а по отношение на т. 8 - пиша ти с големи букви, за да го видиш, явно ти виждаш само това ,което ти харесва. Сега очаквам на ЛС да ми се извиниш за всичките глупости, казани по мои адрес.
_________________ GameOn
|
Четвъртък, 25.06.2009 г. 12:51 ч. |
|
|
ChakaZulu
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:47 ч. Мнения: 741 Местоположение: Русе
|
Предполагам става въпрос за "местоживеене" в профила ти. Но конкретно в случая е неписано правило. Нещо по темата - и отпред, и отзад лагерите са еднакви! Смених двата на предна лява главина миналата година и някои от задните, но не си спомням кои преди 2 години със SNR-ски. С отсъпка ги взех за около 30лв със семерингата(говоря за предната главина). Тия, които мога да ви препоръчам, които са на по-ниска цена са NACHI - оригинални японски лагери, на по-добри цени са и са много добри, мога да кажа, че не отстъпват на SNR. може би ще са около 20лв к-кт. Това от мен, успех! дЗ правилото е писано тукviewtopic.php?f=7&t=1870&st=0&sk=t&sd=a&start=0 не от мен
|
Четвъртък, 25.06.2009 г. 13:56 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Като искате демокрация - на ви демокрация Щом бана е тоталитарен режим - ето ви демократичния - катинар. Така не го отнася само спамъра, ами всички, но нали е демократично. Ако автора пожелае - нова тема.
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Четвъртък, 25.06.2009 г. 17:14 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|