Узаконяване на трабант кабрио
Автор |
Съобщение |
leanlow
Начинаещ
Регистриран на: Четвъртък, 06.09.2012 г. 14:41 ч. Мнения: 3 Местоположение: plovdiv
|
Узаконяване на трабант кабрио
Колеги имам въпрос и ше съм много благодарен на помощта ви! Имам табант комби на който махнах тавана, пребоядисах го и закарах брат ми на абитуренската с него. Получи се много готино, писаха ни по вестниците и ни даваха по новините, както и да е отплеснах се. Въпросът ми възможно ли е да се регистрира и на какви изисквания трябва да отговаря за да мине през техно теста? това е линк на които можете да видите трабантчето https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2763249939703.96801.1811512519&type=3Още веднъж благодаря предварително на всички отделили от времето си да споделят мнения и информация по въпроса!
|
Четвъртък, 06.09.2012 г. 15:01 ч. |
|
|
leanlow
Начинаещ
Регистриран на: Четвъртък, 06.09.2012 г. 14:41 ч. Мнения: 3 Местоположение: plovdiv
|
Re: Узаконяване на трабант кабрио
Дано да си прав, приятелю, защото имам огромно желание да го регистрирам, а като ги знам какви са заядливи по тези инстанции ме хваща страх само като си помисля, че трябва да минавам от там.
|
Вторник, 11.09.2012 г. 17:18 ч. |
|
|
ivanski
Детската градина rlz
Регистриран на: Четвъртък, 07.02.2008 г. 11:53 ч. Мнения: 1184 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Не, технотест няма да минеш. Второто, което е, че тази цветова гама, с която си го боядисал най-малкото трябва да си смениш талона, а дали ще могат да ти опишат цвета не е ясно.
С две думи си късметлия, че не са те спряли досега да ти лепнат някоя солена глоба, спиране от движение и т.н.
|
Вторник, 11.09.2012 г. 20:04 ч. |
|
|
leanlow
Начинаещ
|
Да при всички случай ще трябва да миня през този тест, но въпроса в какво трябва да направя по колата, за да мога да го издържа. Към този момент правя ролбар зад предните седалки, които ще закрепя към пода и към гредите. Другото, което мился да направя е подсилване от доло. Това, което ме притеснява е дали реконструкциите, които мился да направая са досатъчни и дали има някакви стандартизирани стоиности, към които трябва да се придържам.
|
Сряда, 12.09.2012 г. 16:50 ч. |
|
|
hrisvasilis
Кандидат-фен
Регистриран на: Понеделник, 26.04.2010 г. 16:03 ч. Мнения: 492 Местоположение: Ловеч
Automobile: 2 трабанта
|
Принципно някъде в нета гледах изискванията на TUV в Германия за преустройство на трабант в кабрио. То дебелина на заварки, то къде са квадратни, къде са кръгли тръбите.... сериозна работа.. Не се сещам къде обаче го видях.
Сряда, 12.09.2012 г. 17:32 ч. |
|
|
ivanski
Детската градина rlz
Регистриран на: Четвъртък, 07.02.2008 г. 11:53 ч. Мнения: 1184 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Освен това Определен размер на ботове, с които хващаш тръбите, гайки, шайби. С две думи - не се занимавай с глупости, ами си върни тавана и го направи като на този трабант от снимката. Само че при теб ще е по цялата дължина. И пак помисли как изобщо ще се опише тази шарения от цветове в талона.
|
Сряда, 12.09.2012 г. 17:40 ч. |
|
|
Nasakoto
Луд с картечница
Регистриран на: Събота, 02.02.2008 г. 13:04 ч. Мнения: 455 Местоположение: Густо майна, Филибето!...
|
Защо ли си мисля, че това е проблем на КАТ, не негов... Както има фирмени автомобили, нашарени и накичени до неузнаваемост, и са регистрирани, защо да не си го регистрират Трабо, както е така?
_________________ Hard to the core !
|
Сряда, 12.09.2012 г. 22:31 ч. |
|
|
Turbo
Кандидат-фен
Automobile: Wartburg 353
|
По никакъв начин шаренията не е проблем за регистрацията, просто когато се регистрира прекалено нашарена кола се прилагат и снимки към останалите документи, а как точно ще формулират цвета в талона е най-малкия проблем. То пък остана и това да беше пречка...
_________________ GameOn
|
Четвъртък, 13.09.2012 г. 20:02 ч. |
|
|