Виждам датата, но ми е странно, че нито има писано за търсене, нито темата е затворена - че колегата си е намерил. Въпреки това ето моя отговор:
Колегата вече ти е казал за разновидности при каретата. Затова - сваляш твоята полуоска и виждаш какъв вид е карето /полуоската.
Идваш до нас - центъра на Пловдив и ако трабанта е със същия вид полуоска - взимаш една полуоска за никакви пари (5-10 лв) и си готов.
Ако искаш само маншон - до автогара Родопи има производители. Отиваш и казваш за Трабант и купуваш -4-5 лв/бр.
Ако ти трябва карета - на Васил Априлов има магазин. Трябва да има каре. Цена не знам .
Ако не си майстор по ремонтите - и тук ще сложим едно рамо. Да си припомня младините.
Ех .... трабант ..... сменил съм ги 18 броя от 1986 г насам......ако знаете какво могат тези машинки ......прекрасни.
дЗ
колега ако обичаш да не оцветяваш постовете си, защото стават трудно четливи. Колегата не си е направил труда да отговори на въпроса с уточняването на модела- защо някои трябва да му отговаря на неточния въпрос.