Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Тrabant 601 Каре 
Автор Съобщение
Начинаещ

Automobile: trabant p601
Мнение Тrabant 601 Каре
Добър ден искам да попита за карето и маншон на лявата гума колко струва и от каде мога да намера или от каква друга кола стават.
Аз съм от Пловдив
Извиниявам се ако има правописни грешки.

Понеделник, 06.12.2010 г. 17:32 ч.
Профил
Начинаещ

Automobile: Трабант, Вартб и др.
Мнение Re: Тrabant 601 Каре
ivanch0 написа:
Добър ден искам да попита за карето и маншон на лявата гума колко струва и от каде мога да намеря или от каква друга кола стават.
Аз съм от Пловдив

Виждам датата, но ми е странно, че нито има писано за търсене, нито темата е затворена - че колегата си е намерил. Въпреки това ето моя отговор:
Колегата вече ти е казал за разновидности при каретата. Затова - сваляш твоята полуоска и виждаш какъв вид е карето /полуоската.
Идваш до нас - центъра на Пловдив и ако трабанта е със същия вид полуоска - взимаш една полуоска за никакви пари (5-10 лв) и си готов.
Ако искаш само маншон - до автогара Родопи има производители. Отиваш и казваш за Трабант и купуваш -4-5 лв/бр.
Ако ти трябва карета - на Васил Априлов има магазин. Трябва да има каре. Цена не знам .
Ако не си майстор по ремонтите - и тук ще сложим едно рамо. Да си припомня младините.
Ех .... трабант ..... сменил съм ги 18 броя от 1986 г насам......ако знаете какво могат тези машинки ......прекрасни.
[smilie=angry] дЗ колега ако обичаш да не оцветяваш постовете си, защото стават трудно четливи. Колегата не си е направил труда да отговори на въпроса с уточняването на модела- защо някои трябва да му отговаря на неточния въпрос.

Понеделник, 14.03.2011 г. 14:52 ч.
Профил
Начинаещ

bgbul написа:
ivanch0 написа:
Добър ден искам да попита за карето и маншон на лявата гума колко струва и от каде мога да намеря или от каква друга кола стават.
Аз съм от Пловдив

Виждам датата, но ми е странно, че нито има писано за търсене, нито темата е затворена - че колегата си е намерил. Въпреки това ето моя отговор:

[smilie=angry] дЗ колега ако обичаш да не оцветяваш постовете си, защото стават трудно четливи. Колегата не си е направил труда да отговори на въпроса с уточняването на модела- защо някои трябва да му отговаря на неточния въпрос.

Мисля - от уважение , че трябва да му се отговори.
Понякога въпроси задават колеги които не са много наясно с въпроса и търсят подкрепа точно от такъв специализиран форум.
Ако искате форума да се разраства - трябва да се подхожда търпеливо и приятелски.
Както аз ще си взема бележка и няма да оцветявам постовете си.
Благодаря за забележката!
И - форумът е много хубав ! Нека да се разраства - и без това сме малко привържениците на тези модели .
Да си помагаме кой с каквото може - днес аз на теб......... утре ти на мен .

Четвъртък, 24.03.2011 г. 16:15 ч.
Профил
Начинаещ

doctorZizi написа:
мисля, че уважението е двупосочно дело- за четири месеца не си е направил труда да отговори, колко още да го уважаваме?

Вярно е !
Аз понеже още свиквам с колегите за това още не съм в час.

Четвъртък, 24.03.2011 г. 16:34 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]