Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Сглабяне на два трабанта в един 
Автор Съобщение
Научи се как се сипва масло

Мнение Сглабяне на два трабанта в един
Здравейте колеги след като почнах ремонтите по предницата преди две седмици се оказа че имам полуоски които доста трудно се избиват от главината(да вметна че трабанта ми е 1981),даже аз не успях и ето какво реши гениалния ми мозък да си купя второ трабантче.И сега идва интересното от снощи съм горд собственик на трабант комби 12 волтов с новата предница,само че има едно но без двигател и стартер тези двете са били в някаква плевня и са изгорели а трабанта е оцелял.Та въпроса ми е как от тези два трабанта да направя един 12 волтов с новата предница и същевременно да си ползвам старото запалване?И още нещо да попитам някой знае ли каква е мощноста на 12 волтовия генератор?мерси предварително!

Вторник, 25.03.2008 г. 19:01 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Мнение 
Доколкто разбрах искаш да ползваш окачването на тоя трабант дето си го взел и купето и двигателя на стария ти. Направо им разменяш целите предни мостове. Сваля се двигателя, откачат се предните спирачни маркучи, откачва се кормилната кутия там, където продължава към волана. Откачат се предните амортисьори. вдигаш предницата на трупчета и откачаш магарето от купето. След като имаш 2 откачени магарета, викаш приятелите да вдигнат трабанта за да може да ги размениш. Може да изглежда лесно, но е много шибана работа - има яко напасване. За запалването няма проблем - то си върви с двигателя и няма нищо общо с останалите части. Мощността на 12 волтовия алтернатор мисля че е 600W, но това, което мога да ти кажа е, че дори на градско е достатъчен за цяла зима каране на фарове, музика до дупка и турбина за парното.

Вторник, 25.03.2008 г. 19:20 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]