Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
ivaivalito
Начинаещ
|
Заключване на Волана
Здравейте ,имам два въпроса Понеже съм си изгубил ключа за палене свалих клемореда и въртя с отверка ,но волана се е заключил как мога да го отключа без да счупя шпилката вътре явно трябва да разглобя патрона .
Другият ми въпрос е не е пален от 3 години .Върти достига гориво но няма ток замерих бубините и не работят според мен е от тях не подават ток към кабелите .
|
Понеделник, 12.07.2010 г. 22:00 ч. |
|
|
ivaivalito
Начинаещ
|
Re: Заключване на Волана
Момчета никой ли не знае
|
Сряда, 14.07.2010 г. 20:50 ч. |
|
|
pensia55
Начинаещ
Регистриран на: Четвъртък, 15.07.2010 г. 00:49 ч. Мнения: 3 Местоположение: kazanlak
|
с електроно ли си , или овикновено чукче и наковална за да ти кажа как да процедираш,бобините 12волта се мерат така ,между двата болта 3ома а между болта иплус б и високоволтовиа извод килооми мерено с цифров уред но хубав на обхват 400ома тока за бобините идва от клуча
|
Четвъртък, 15.07.2010 г. 22:07 ч. |
|
|
milenskior
Научи се как се сипва масло
Регистриран на: Петък, 07.03.2008 г. 13:18 ч. Мнения: 49 Местоположение: гр. Оряхово
|
Колега кви електронни, кви чукчета на момчето волана му е заключен! Няма начин да махнеш ключалката без да имаш ключ, понеже тя се надява във кормилния прът и ако е заключена неможеш да я махнеш. Вариантите са или ключар който да ти я отключи и после да ти направи ключ по нея (навремето един приятел запали един Трабант с пиличка за нокти, така че не е толкова сложно) или с чука чупиш ключалката и после друга.
|
Петък, 16.07.2010 г. 08:39 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Колега, сигурен ли си че като "въртиш" с ответка, първо си дал на контакт? На черния кабел на плюсовете на бобините трябва да има +12 волта.
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Понеделник, 19.07.2010 г. 08:42 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|