Здравейте колеги. С изненада открих този прекрасен фоум. От три години съм собственик на Трабант и както всички вас мечтаех да го направя "по-така", но да запазя класическия му вид.
Но имам въпроси и се надявам вие да ми отговорите или помогнете.
Понеже нищо не разбирам то коли, когато се случи нещо, хвърча в сервиза. Не че е лошо, даже така съм по-спокоен и сигурен.
Сложил съм си музика, но имам проблем с токовете на колата. Когато включа мигач, или светбат стоповете при натискане на спирачките, плеъра се ресетва. Всеки път! Вече ми изгоря един плеър, но този който имам сега е скъп и не ми се ще да си отиде и той. Замервах акумулатора и се оказа, че понякога не достига ток, а понякога презарежда.Ако можете да ми кажете къде е проблема или да ме насочите към добър жичкаджия във Варна, ще съм ви много благодарен!
Другото, което ме интересува е боядисването. Желанието ми е да го боядисам оранжев с бял таван. Можете ли да ми препоръчате автобояджии пак във Варна или да споделите, колко ви е струвало на вас? Защото доста бояджии ми казват съвсем различни цени и незнам на кого да се доверя.
За колата ми - произведен е 90-та година, аз съм втори собственик. Първият го е купил чисто нов и много го е пазил. Чак се изумих колко запазен е как звучи. Досега не съм имал сериозни проблеми, въпреки че вече е на 80 000 км. Единствено един лек удар, та решетка ми отпред е малко хлътнала и предния капак лекичко се е цепнал над левия фар. Но това се оправя лесно
Радвам се че ви открих. Поздрави - Живко