Здравеите,аз съм на 14 години. За форума разбрах от ЧеФи-Стефчо,които ми е сасед.Имам трабант 601 1979г.Които е на вилата ми,защото баща ми изкаше да го пражи на кабрио и да си го кара там,ама се отказа.И аз реших да го реставрирам до колкото мога и да го запазя като екземпляр.до сега доста съм направил по него,защото беше в окаяно састояние.Има лек удар отзад,които почти е оправен,смених му калника и задния капак,както и стопа.Сега вече не си личи да е удрян.Смених и предния капак,фаровете.По двигателя само няколко неща съм оправил но май ще се наложи по сериозен ремонт,интериора е горе-доло добре.По окачването доста неща,защото не е каран доста време и всичко е заминало,купето е добре,без ражди.трабанта е със заоблените брони и е на 6в инсталацията.Разчитам на вашите савети,за да го върна към живота!
Та вапроса ми е свързан с задните колонки.На по-новите Трабанти има едни отвори там ,които служат за проветряване на купето.но аз ги нямам,а пък ЧеФи ми каза че е хубаво да ги имам.та има ли смисъл да ги правя тези отвори?