Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
ivanski
Детската градина rlz
Регистриран на: Четвъртък, 07.02.2008 г. 11:53 ч. Мнения: 1184 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Re: Изгнил праг
Задължително новопоставените прагове да имат дупки в най-ниската им част, за да може да има проветрение . 3-4 дупки . Вътре в праговете винаги влиза влага отнякъде .
|
Четвъртък, 08.10.2009 г. 19:12 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
Регистриран на: Събота, 03.04.2010 г. 23:54 ч. Мнения: 494 Местоположение: София
Automobile: Trabant,Chevy K30
|
Re: Изгнил праг
Ти недей така ,че имах подобен проблем но аз бях изгнил от всякъде но си купих прагове сменени са колата е цялостно изкърпена и похарчих над 100 кинта за да ги опазя. Сега са студено поцинковани 2 слоя от вътре и от вънка и 2 слоя грунд на кръпките и праговете и заварките и сега целия под от долу е намазан с 2 слоя грунд както и калниците. Разбира се беше изчистена от долу колата идеално и сега намазвам и бодито и след като ги изолирам с масло устоичив силикон и ги напълня с масло не мисля ,че повече ще гният това е махимум защтита и саветвам всеки да постапи като мене по добре от това мисля ,че неможе!
Понеделник, 30.08.2010 г. 00:47 ч. |
|
|