Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Kiril Terziev
Engine like steel drum
Регистриран на: Събота, 03.04.2010 г. 23:54 ч. Мнения: 494 Местоположение: София
Automobile: Trabant,Chevy K30
|
Какво е това нещо?
Не знам дали е истинско или само някакъв прототип но това, което се вижда на снимката е обещаващо.
Събота, 16.07.2011 г. 14:36 ч. |
|
|
Turbo
Кандидат-фен
Automobile: Wartburg 353
|
Re: Какво е това нещо?
Това е прототипа на Opel Insignia от преди няколко години. Беше се появила някаква статийка в интернет, че щял да се продава и под марката Вартбург, но за мен лично така и не стана ясно дали тази снимка не е правена на фотошоп. Така и не се появи друга снимка на тази кола с емблема или надпис Вартбург, това е единствената такава, която можеш да намериш в интернет.
Малко след това се появи и слух, че от Опел имат намерение да пуснат на пазара евтин вариант на Корса, който да се продава под името Вартбург, но и това не се случи. Съмнявам се че някога ще се възроди марката Вартбург, щом досега не е станало. За Трабант има по-голям шанс според мен, но и за него не съм прекалено голям оптимист.
_________________ GameOn
|
Събота, 16.07.2011 г. 15:13 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|