Нещата се объркаха,защото от хижа Божур са отказали да ни приемат.Мястото все пак не беше някаква си поляна ами част от инфраструктурата на почивната станция.Не знам причините,но предполагам се боят от шум,който ще пречи на други почиващи и евентуално някакви фиести с автомобилите из поляните,гонки и т.н.
Няма основания да се смята,че събора няма да е хубав.Личното ми е мнение е,че Вонеща вода е доста по-добро място отколкото Горна Оряховица.Има минерални извори,доста почивни станции и исторически забележителности.Програмата предвижда да се направи автопоход като посетим къщата на Филип Тотю в селото,а след това Килифаревски манастир и Трявна.Ще има и къпане в басейна с минералната лечебна вода ако функционира.Има спокойна поляна в близост да рекичка за желаещите да останат на палатки.Аз лично съм ходил и ми хареса също и спокойствието в селото.
Съжаляваме за промените,но не са по наша вина.Както виждате мислим бързо и въпреки,че сменихме мястото вече сме готови с нова програма за оползотворяването на престоя ни там.Очакваме максимален брой 2Т машини
Благодаря за разбирането.
Поздрави от Москвич Клуб