Напиши нова тема Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Предложение за Националната среща 
Автор Съобщение
IFA boss
Аватар

Automobile: 601 S de luxe
Мнение Предложение за Националната среща
Здравейте колеги.Искам да ви запозная с моето предложение за Националната среща на форума.Имам идея срещата да се проведе в град Велико Търново на 30 април и 1 и 2 май 2010 падат се петък събота и неделя.Програма на срещата:
30април: Свободна програма и пристигане на участниците
1май: Парад по улиците на Търново и провеждане на майсторско управление на писта Ресен и конкурси в различни категории както се правят на Лозница след пистата вечеря в ресторанта на хотела в които ще бъдат настанени участниците
2май: Заминаване
Сега да ви разясня всяка точка от програмата.Първо за хотел предлагам:
http://www.manastira-bg.com/
Има достачно места и е подходящ за среща и цените са добри.След разговор със управителя ще се уточни размер на капарото и неговото внасяне.След като уточним хотела трябва да се вземе разрешение за провеждане на парад по съгласуван маршрут да се осигури полицейско присъствие по време на парада.След това да се види какво трябва да се плати за пистата в село Ресен.Трябва да се изготви трасе за състезанието.Мисля да говоря и с магазина за Трабант и Вартбург в Търново да спонсорира победителите в състезанието.Това е моето предложение надявам се да ви хареса и с общи усилия да направим една запомняща се среща.Смятам че Велико Търново е много подходящ за провеждането на такава среща.Пускам толкова рано това мое предложение за да може да ни стигне времето да подготвим всичко както трябва.Надявам се предложението ми да ви хареса и заедно да го осъществим.

Неделя, 03.01.2010 г. 19:38 ч.
Профил
N.Paunov
Аватар

Automobile: 5xTt 600;4xWt 311
Мнение Re: Предложение за Националната среща
Идеята е много добра, но не може ли да е през лятото :cry: :wink:

Неделя, 03.01.2010 г. 20:40 ч.
Профил
Вече прави дребни ремонти
Аватар

Automobile: Wartburg 1.3
Предложението е добро но колко хора мислиш, че ще са съгласни да дават пари за хотел? Според мен ще е по-добре да се организира нещо като миналата година.

Неделя, 03.01.2010 г. 20:56 ч.
Профил
Regular User
Аватар

Automobile: Wartburg 353S
Аз не виждам смисъл, като ще се съберем има няма 5-6 коли. Освен това при това предложение събора ще излезе твърде скъпо за някои хора и съответно много ще се откажат да дойдат.
По добре да се организираме съвместно с колегите от Москвич или Лада клуба.
Доказано е вече че така става по-забавно!

Неделя, 03.01.2010 г. 20:59 ч.
Профил
Кандидат-фен
Аватар

Automobile: Trabant 601
Ивак ,москвичаджиите тая година решиха ли вече каде ще се събират и дали ни канят.Щото миналата година беше лудница

Неделя, 03.01.2010 г. 21:21 ч.
Профил
Regular User
Аватар

Ясене, Москвичаджиите още не са започнали организацията на събора, но за поканата няма проблем да сме с тях, те винаги са ни канили любезно.

Филип - клуба от Лозница като са голяма работа защо не идват на нашите национални събори които провеждаме съвместно с другите соц. марки?
Чия е вината че не се познаваме всички взаимно - в тези които присъстват на съборите, или в тези които ги пропускат?

Неделя, 03.01.2010 г. 21:55 ч.
Профил
Кандидат-фен
Аватар

Проблема не е ,че няма кой да организира ,че няма кой да дойде.Не виждате ли ,че 50% от съфорумците нямат книжка ,а другата половина вече не карат двутактови коли.
И ако ще биеш 200км път за да се съберете 3 Вартбурга и 2 Трабанта от които двама трима ще се откажат...
За това по-добре да сме заедно с още някои от динозаврите на социализма поне калабалък да има.

Понеделник, 04.01.2010 г. 00:23 ч.
Профил
Вече прави дребни ремонти
Аватар

Automobile: Wartburg 1.3
601 написа:
ЕМ трабант маниак,предложи го това на москвичаните,може да се съгласят,да речем че да стане тай че 2тповера организира събор и кани хората с москвичи,ако се съгласят,поемаш голяма отговорност(предполагам)ако не ,когато са решили те тогава може би ще е и нашия [smilie=2beers]

ама със сигорност ти казвам че нема никой да иде никой на хотел
търси поляна ,примерно на соколския манастир,рожен....има мн подходящи места..и да се разпънат палатките...доста други фороми които карат доста по скъпи коли от нас са на палатки па ние ше сме в хотел..нема такова нещо според мен

Напълно съм съгласен. Това с хотелите са излишни разходи. Някой да проучи как са нещата с феновете на Москвич или Лада и направим пак един общ събор.

Понеделник, 04.01.2010 г. 00:51 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Проблема е, че във форума има останали не повече от 10-15 трабанта и вартбурга, с които може нормално да се пътува извънградско и повечето са на >200км от Търново. И като се набутаме по 4 човека в кола....накрая 2 трабанта. Дано тази година стане нещо по-различно - идеята е да има много трабант и вартбурзи, а не да сме за разнообразие на руските коли.

Понеделник, 04.01.2010 г. 00:53 ч.
Профил
Луд с картечница
Аватар

А 28-ми февруари наближава с една страшна сила... по-точно със скорост от 86400 секунди за денонощие.

Рядко "паля", ама се случва.
Цитат:
...Ако искате направете си клуб, та да знаем с кого сериозно да провеждаме разговор...

Кои по-точно сте тези "вие"? От доста време ми прави впечатление, че имаш уклони към бюрократщината. Значи ако не сме клуб с председател, секретар, отговорник, завеждащ членската маса и организатор на мероприятията, не сме достойни за комуникация ?!? Аз лично го тълкувам точно по този начин.

Какъв самостоятелен събор? То в най-големите градове я дойдат 2-3 човека, я не. На последната пловдивска сбирка бяхме 5. И си я направихме много приятна - няколко часа на тротоара пред кръчмата (щото някой беше забравил, че кръчмата през август не работи) и без клуб, организация, устав и клетва. А като казах "август", се сетих откога не сме правили пловдивска сбирка. Ако не сме аз или Siso, друг май няма да се сети.

Специално за хотела - според мен няма смисъл. Очарованието на тези събори е да си в колата или в палатката, край огъня, да се накопаш като самоковска мотика, да те запалят с бензин (я сега да видим кой е бил на Вонеща Вода)...

Съвсем отделен е въпроса колко души ще отидат. Като гледам как се движи форума - хич няма да са много.

На 28-ми февруари изтича хостинга. След събитията, които отказаха Васко от модераторския пост, почти съм взел решение ДА НЕ ГО подновявам. Така че радвайте се, докато има.

И честита нова година ! :)

Понеделник, 04.01.2010 г. 14:11 ч.
Профил
Зеления миксер
Аватар

Automobile: rennpappe
Може да се направи нещо съвместно с клуба от Лоница,ако и тази година на 24май ще правят нещо.Напълно е вазможно трабантите който ще дойдат на 24 в Лозница да се съберат в Търново например,естествено с съгласието и подкрепата на организатора.А за идеята на автора на темата,аз ще дойда няма значение каде и бих помогнал с организацията до колкото мога.

.....А и вече се повтаряте с тия изказвания,че нямат книжки и некарат 2т.Как се сабрахте на годишнината?....(нека организаторите кажат)

Понеделник, 04.01.2010 г. 16:12 ч.
Профил WWW
Кандидат-фен
Аватар

Еми тва е реалността, насила не става.И да се лаем до утре, тези които не искат да дойдат пак няма да дойдат със или без формалности.Най-много да се разсърдят и да не дойдат и някои от сериозните .
Това за хостинга ще е кофти и те съветвам да размислиш

Апропо колко струва подновяването?

А наличието на хотел наоколо не е недостатък.Така ще могат да дойдат и по разглезените/не всеки иска да спи в колата при температура около нулата/ а колкото повече дойдат толкова по яко.Аз винаги си водя поне по двама души още в Трабанта дето нямат и хабер какво ги чака , но после става яко.

Понеделник, 04.01.2010 г. 17:46 ч.
Профил
Regular User
Аватар

Колеги, вместо да се занимаваме с глупости по-добре изчакайте 2-3 месеца, аз си кореспондирам с Москвич и Лада клуба и когато организират събора ще предадат поканата чрез мен. Оттам пък аз се нагърбвам да я предам на хората тук и на хора които не четат форума.

Понеделник, 04.01.2010 г. 20:19 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Защо ли се отказах, защо ли колегите не искат да подновяват хостинга? Просто няма организация.

Скоро гледах как клуба на VW на националния събор (който беше някъде на майната си) са направили адска колона на магистралата. Също помня как наскоро Наско и още няколко човека тръгнаха в 6 сутринта в най-големия сняг за сбирка на Мерцедес клуба.

Звучи странно нали? Тук е проблем да се минат 200км. Русенския клуб са си харесали Лозница понеже им е близко. Пък това че някой от Южна България трябва да направи околосветско пътешествие до там или че повечето млади хора на 24ти са по балове и запои....няма значение.

Като станем наистина задружни, а не си мерим ****, тогава може би ще има смисъл от форум и може би ще има истински събори. Дотогава ще има 4-5 луди, които ще правят компания на другите ретро клубове.

Понеделник, 04.01.2010 г. 20:53 ч.
Профил
IFA boss
Аватар

Automobile: 601 S de luxe
Здравейте.Пуснах темата за да видя дали има съгласни да направим нещо сами.Явно няма да може да го направим сами.Тогава да се съберем с Москвич клуба както миналата година но да направим срещата в Търново ако и те искат.Там има условия за палатки щом мнозинството иска да е на палатки и няма да има проблем може да се използва местността на която се проведе мотосъбора миналата година.Също ако се реши да е в Търново може да се ораганизира парад по улиците на града и майсторско шофиране на писта Ресен.А че ще дойдат малко коли от нашия форум не съм съгласен от Лозница и Русе могат да дойдат 20-30 коли стига да искат.Ако се направи добра организация нещата ще се получат.И община Търново е отворена за провеждане на такива мероприятия.

Събота, 09.01.2010 г. 18:44 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща