Напиши нова тема Отговори на тема  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Общ събор на форумите през май 2011 

Общ събор на форумите
ЗА 93%  93%  [ 51 ]
ПРОТИВ 7%  7%  [ 4 ]
Общо гласове : 55

Общ събор на форумите през май 2011 
Автор Съобщение
Детската градина rlz
Аватар

Automobile: Trabant 601s
Мнение Re: Общ събор на форумите през май 2011
Видях се с момчетата от Лада и Москвич форумите от Пловдив .

По техни думи Лададжийте са най-навити според пуснатите анкети из форумите.
Естествено са най-навити след нашия форум де : ( 99 % - ЗА ) :D

Колегата milen borisov каза, че само в техния - Москвич форум не са много наясно дали са ЗА или Против общ събор на Соц - колите, защото Москвичаджийте имали по 3 годишни големи събора някъде и затова имало разногласия в техния форум.
Освен това имали и нац. събор края на Май месец .

Мястото още не е определено с точност.
Засега има най-различни предложения и тепърва ще се водят дискусии дали въобще ще се състои Соц-събор или не или пък къде или кога .

Но от присъстващите в Пловдив, където се събрахме - около 15 човека бяхме ЗА да се проведе Соц. събор .

Поздрави :wink:

Неделя, 06.02.2011 г. 20:50 ч.
Профил
Начинаещ

Отговарям с потвърждения на думите на колегата, като допълвам, че се мисли и варианта, за отделен събор на соц. автомобилите от националните на клубовете. Това го поражда факта, че най-вече от Клуб Москвич няколко хора се изказаха в подкрепа на общия събор, но отделно от пролетния и не е изключено така да стане. Ако се получи това Клуб Москвич да си насрочи пролетен, тогава ще видим какво ще се реши и в Лада клуб, които по принцип бяха и са готови националният им да е заменен от общ, според писаното досега. Нещата са доста сложни, но в течение на времето ще се избистрят лека полека. Другия уикенд с колегата Тодор Живков от Лада клуб, ще посетим едно място, което аз имам в предвид за предложение за общ събор, но засега ще го пазя в тайна за публичното пространство, преди да се учочни дали може да ни поеме всички. Единствено ще разкрия, че става въпрос за Пловдивска област, което не е баш в средата на България, но все пак, ако мястото се хареса, не би трябвало да има проблем. Това е засега, ще ви държа в течение за всичко случващо се!
Ето снимки от днешната среща:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Понеделник, 07.02.2011 г. 01:04 ч.
Профил
Блокира си коляновия вал

Automobile: Wartburg 353w
Добавих още един глас "за" тъй като вчера се запознах с Бай Христо от кв.Павлово който поддържа в завидно добро състояние един червен Вартбург 353 (от по новите) и изяви желание евентуално да се присъедини към нас на събора но понеже не работи с компютър и му беше малко чужда думата "форум" реших да пусна глас и за него [smilie=2beers]

п.п. Тези дни подготвяме и едно бяло 1.3 за събора (ще повдигна завесата над късия проект като кажа че колата ще е с 5степенна скоростна кутия от Голф3 и с около 5оо грама по лек маховик) [smilie=2beers]

Неделя, 13.02.2011 г. 19:33 ч.
Профил
Engine like steel drum
Аватар

Automobile: Trabant,Chevy K30
Хубаво гледам аз, че се оформя голям общ сбор на форумите. Обаче 19 Март наближава и никъде не виждам тема за Трабантовият събор в Търново?!?!? Нека някой от модераторите да пусне такава тема и да се напишат плановете за съборчето ......... [smilie=2beers]

Луд съм мамо,ям паркет!!!!

Събота, 19.02.2011 г. 10:24 ч.
Профил
Regular User
Аватар

Automobile: Wartburg 353S
Kiril Terziev написа:
Хубаво гледам аз, че се оформя голям общ сбор на форумите. Обаче 19 Март наближава и никъде не виждам тема за Трабантовият събор в Търново?!?!? Нека някой от модераторите да пусне такава тема и да се напишат плановете за съборчето ......... [smilie=2beers]

На модераторите не им е работа да пускат тема за мероприятие което не организират. Ако такъв събор се провежда тази година, то хората които го организират трябва да пуснат такава тема.

Събота, 19.02.2011 г. 13:48 ч.
Профил
Free racer
Аватар

Обещах на Ивака, че тази година ще присъствам на всяка цена! Гласувах с ДА!

Събота, 16.04.2011 г. 13:21 ч.
Профил
Научи се как се сипва масло

ЗА бе колеги ! Миналата година бях много малък и гледах само клипове но тази все с някоя количка от гаража ще се домъкна все пак ми е на 15 мин. път :mrgreen: [smilie=2beers]

Понеделник, 18.04.2011 г. 15:23 ч.
Профил
Детската градина rlz
Аватар

Automobile: Trabant 601s
@Troqneca

Колега, ти хубаво си '"ЗА", обаче ми се струва, че пишеш в грешната тема .
Събора, на който смятам че искаш да ходиш е този, на който клуб Москвич кани нашия форум: viewtopic.php?f=30&t=3606

Понеделник, 18.04.2011 г. 16:04 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4