Напиши нова тема Отговори на тема  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Съобщение от Велико Търново! 
Автор Съобщение
Ентусиаст

Мнение Re: Съобщение от Велико Търново!
Твое право е да влизаж или да не влизаж, но с тия квалификации по адрес на нас, колегите от форума, си заслужаваш предупреждение.
Делители най-малко сме ние!!! :idea: :!: Не знам с какви очи го пишеш!?
Също така много добре знаем какво е цитат! Ти обаче със сигурност не си чувал, че изреченията започват с главна буква, за правила на пунктуация също не си чувал! Това се учи в първи клас, но никой не те е квалифицирал! :idea:
Господин ЕнтелЕгент, приятно прекарване на съборЯ! :wink:

Петък, 26.02.2010 г. 20:54 ч.
Профил
Начинаещ
Аватар

Automobile: Mими - Трабант 601
пиша го с мойте си очи
така че мисля че най-малко ти може да ми правиш забележки какво как къде с кого и колко да пиша нали ?
[smilie=2beers] както казах със здраве !

Петък, 26.02.2010 г. 21:05 ч.
Профил
Ентусиаст

Добре, бе пич, кажи ми моля те в кое изречение видя или ти прозвуча, че ние сме "делители" т.е., че се делим от някой(който и които и да са те). Ако не знаеш, националната соц. среща например е отворена за всички соц. возила, не проумявам в кое видя разделение или пренебрежение към соц. МПС?!? Как тогава сме
Цитат:
делители такива !!!!
?! :shock:

Петък, 26.02.2010 г. 21:26 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко
Аватар

Automobile: trabant
Със заяждане или не събора пък ще се състои и това е!

Петък, 26.02.2010 г. 22:44 ч.
Профил
Ентусиаст

Младене, извинявай ама на кое викаш заяждане?
Всеки би се ядосал, все пак си правиме планове, а още от самото начало на темата се говори за обща среща и аз не случайно попитах - всички ли са поканени? Дори аз още в самото начало пуснах информацията на Трабант клуб в Русе и се опитах да събера хора. Вие, господа, на това ли викате заяждане?!? :?:

Младен Трабанта написа:
Супер! Разбира се цялото семейство Ифа ще бъде яко [smilie=2beers]

А сега какво стана... аз съм се заяждал. Като незнаеш - по-добре не подвеждай хората. :idea:
Много ми е интересно защо е такова отношението към Вартбурзите и притежателите на Вартбург...

Петък, 26.02.2010 г. 23:19 ч.
Профил
Кара стар Wartburg
Аватар

Automobile: Wartburg-353
В началото беше национална среща за всички а накрая ние с Вартбурзите се оказахме приебаните камилчета [smilie=boff] .Какво да ви пожелая за събора ли ми дъжт, буря и градушка друго няма какво [smilie=2beers]

Петък, 26.02.2010 г. 23:56 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко
Аватар

Automobile: trabant
Офф! Абе правете квот щете както искате го приемайте ние ще си направим шоуто никого няма да върнем повече публика да има няма значение Трабант, Варбург, Баркас, Симсон, Ифа, Робур все там. Драмата вие я правите ние просто съобщаваме!

Събота, 27.02.2010 г. 00:37 ч.
Профил
Зеления миксер
Аватар

Automobile: rennpappe
2t power написа:
Какво да ви пожелая за събора ли ми дъжт, буря и градушка друго няма какво [smilie=2beers]

Просто нямам думи за това което написа.......

Събора от самото начало е замислен за трабанти като примерно на Лозница,това,че някой е подхварлил,че е ИФА събор е отделен вапрос.И всички мнения са безмислени които ги пишете,станало е объркване по което се подведохте включително и аз.Но просто такива коментари като 2t power пише са прекалени(нямам думи просто).Това е един събор само за Трабанти и е замислен като такав от самото начало-пак го казвам,не са се отказали в последния момент "не неискаме вартове или др".Просто някой чул недочул и е станало объркване.
2t power написа:
...

Е сега като прочете това не си ли на друго мнение.Сеедно секи път когато се првят събори на лозница примерно секи път такива пожелания да правиш щтото ВГ-та не са поканени.В Германия също се събират по оделно,да ясно,че са повече и могат да си позволят това,-но неправя срещата аз.

П.П Моля някой от модовете да я заключи темата,няма смисал вече.

Събота, 27.02.2010 г. 00:49 ч.
Профил WWW
Ентусиаст

Младен Трабанта написа:
Офф! Абе правете квот щете както искате го приемайте ние ще си направим шоуто никого няма да върнем повече публика да има няма значение Трабант, Варбург, Баркас, Симсон, Ифа, Робур все там. Драмата вие я правите ние просто съобщаваме!

Ти вече се ебаваш, бе човек!
Искаш да идваме от разни точки на БГ за да сме ви публика ли? :shock:
И моля те, така или иначе виждам, че няма да си признаеш, че си пуснал грешна информация...отговори само заради мен на ей тия цитати(обещавам да не пиша повече)....:

tsveto написа:
Обадих се на единия от организаторите и човека каза само Трабанти,щеше да е супер ако могат да дойдат сички от ИФА,но такава е организацията.

Цитат:
[26.2.2010 г. 13:48:25] cvetohrist каза: obajdah se na ediniq organizator i kaza 4e e konkretno za trabanti vie neste pokaneni

Събота, 27.02.2010 г. 01:11 ч.
Профил
Вече прави дребни ремонти
Аватар

Automobile: Wartburg 1.3
Май месец на събора са поканени Вартбурзите, Баркази, Симсони МЗ, ЕТЗ, ако искате и с камион Ифа заповядайте но БЕЗ ТРАБАНТИ. И ако някой толкова много държи да присъства може да дойде за публика!

Събота, 27.02.2010 г. 08:13 ч.
Профил
Кандидат-фен
Аватар

Automobile: Trabant 601
ХХ
etaniel написа:
Май месец на събора са поканени Вартбурзите, Баркази, Симсони МЗ, ЕТЗ, ако искате и с камион Ифа заповядайте но БЕЗ ТРАБАНТИ. И ако някой толкова много държи да присъства може да дойде за публика!

Тва кой го реши.Да не мислите че и без друго ще има много Трабанти.Всяка година само аз съм на поляната с Трабант като не ме искате няма да дойда.

Събота, 27.02.2010 г. 08:57 ч.
Профил
Ентусиаст

Москвич клуб канят 2tpower. Никой нищо не е решил, всички членове на форума са поканени, това е. :idea: А той е отворен за всички!

Събота, 27.02.2010 г. 11:16 ч.
Профил
N.Paunov
Аватар

Automobile: 5xTt 600;4xWt 311
Като сте са засилили всичките да ходите на мероприятия и да не пропускате нито едно, хора които имат само Вт да си купят и един Тт и обратното и така се решава проблема :mrgreen: Още като правихме с баща ми Трабанта, решихме да отидем с Вартбурга в Лозница(там е за Трабанти, ако някой не знае) и какво някой да не би да ни върна.Съби Събев ни сложи с Вартбурга в редиците заедно с Трабантите и си прекархме супер.Вие май си търсите причини как да не отидете и с какво да има да се заяждате в форума.

Събота, 27.02.2010 г. 12:08 ч.
Профил
Ентусиаст

AdreNaLINE написа:
...

Е то остана и вас да изгонят, такъв Вартбург нямаш особено голям шанс да видиш...
А иначе въпросът е приключен така или иначе. Организаторът ясно е казал, че съборът е за Трабант и други не са поканени, не виждам защо се продължава с темата? И защо хората, които се възмущават на грешната информация са чернят така? :wink:
Пожелавам ви искрено приятно прекарване и дано е хубаво времето! :)

Събота, 27.02.2010 г. 12:33 ч.
Профил
Научи се как се сипва масло

Automobile: Трабант, Баркас
Абе момчета млади, не се ли научихте че БаркаС се пише със С накрая. [smilie=2beers]

Понеделник, 01.03.2010 г. 01:13 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща