Виж темите без отговор | Виж активните теми
56 години Trabant - Организация, информация за мероприятието
Автор |
Съобщение |
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Re: 56 години Trabant - Организация, информация за мероприят
Имаше малко коли, защото доста хора не можаха/не пожелаха да дойдат. За разлика от Томас, който е затрил сумати време и пари да дойде от Германия, колегите от София (повечето) предпочитат да седят пред телевизора/компютъра, понеже форумът и особено управата не им харесват. Както и да е, не мисля повече да пиша каквото и да било по темата. Както се вижда от ника ми вече съм обикновен потребител. От утре и сървъра няма да е мой. На жопето и марио пожелавам приятно люпене на семки.
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Сряда, 13.11.2013 г. 19:34 ч. |
|
|
TrabantS601
Научи се да сменя скоростите
Регистриран на: Петък, 26.03.2010 г. 22:36 ч. Мнения: 58 Местоположение: Sofia
Automobile: Trabant 601s
|
| | | | jopeto написа: Това е резултата! Снимката с черното, траурно знаме с името на форума, в ръцете на неговият палач-"администратор". https://picasaweb.google.com/1021986568 ... 7401322066 Каква, символика само, а !? Пич не схващам, какво имамш предвид, като казваш, че е насочена омразата и надменността. По точно, кой ? От админите към потребителите или от потребителите към админите. Мисля, че на снимката се вижда липсата на 98% обикновенните хора, за по-кратко наричани "потребители"! Кой в случая, проявява надменност?! На това, ако му викате, че е минало добре, не знзам вече за какви се мислите! Между другото, лицето Доктор Зизи събра на неговият събор повече хора и коли! | | | | |
Меренето на па*ки и правенето на кой е по-велик направи форума това което е в момента.
|
Сряда, 13.11.2013 г. 19:37 ч. |
|
|
K.I.P.
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 16.08.2010 г. 17:23 ч. Мнения: 242 Местоположение: София
Automobile: Trabant 601S
|
Колеги , айде малко да посмекчим тона. Това е поредната тема , която е оспамена , засегната относно новата администрация и т.н. Нека помоля всеки , който има да казва някакви гневни приказки , нека да преброи до 10 да помисли , че не е редно да се пишат такива неща във един форум. Това оронва тотално и малкия останал престиж на този форум. Ако искате се хранете на скайп и facebook , но тук нарушавате точка 12 от правилата на форума ( за тези които са забравили: 12. Забранени са всякакви обиди към други потребители на форума чрез теми и ЛС. Какво си говорите по skype, facebook и т.н. не ни интересува. Също така е забранено цитирането на лична кореспонденция без изричното съгласие и на двете страни.
Постът на jopeto ще бъде изтрит поради нарушаване на тези правила.
Новата администрация просто си върши работата.
Хората не дойдоха главно заради непредвидените протести (миналата неделя минахме по маршрута и нямаше и един протестиращ, но на 10-ти - уви..), но мероприятието протече нормално със незначителни промени в маршрута. Това , че докторът (със цялото си уважение към него) е събрал повече хора на събора си , това е неговият събор той го е организирал както ние организирахме това мероприятие, няма нищо лошо. Аз съм доволен как стана положението, всичко протече почти по план. Ще кача по-късно моите снимки.
От сега нататък "ние пионките" ще следим за правилата и ако някое от тях бъде нарушено ще следват и обявените наказателни мерки. Това е начинът този форум да се оправи. Вие по този начин гоните новите членове , въобще някой неопитен го храните колко не можел , ами хайде обяснете му на човека ,не всеки се е родил научен , и аз имам много да уча. Останаха само старите кучета , никой почти не пише в техническите теми (изкл. тези дни относно проблема на един колега със спирачките). Този форум се превърна като уличните протести. Разликата е , че онези ги знаем , а тук не може да говорите така за хора , които не познавате. Аз се кандидатирах за модератор, както и Боби с добри чувства да помогнем отново този форум да стане онова уютно място , където привечер с кеф да седнеш да четеш.
Без лоши чувства.
_________________ Защо точно два такта? - Защото един не е достатчен , а четири са прекалено много!
|
Сряда, 13.11.2013 г. 20:54 ч. |
|
|
Zizi
Некадърник
|
колкото и да ми е неприятно, но се налага да вляза и да попитам- кой е този събор, които съм организирал аз? Питам, понеже не знам да съм организирал какъвто и да е събор. Да, помагал съм/ и ще помагам/ на всеки, които се обърне за помощ към мен- независимо от какво естество е необходимостта от помощ. Участвам и ще продължа да участвам във всички мероприятия според възможностите си. Категорично отказвам да приема нападките на един самозабравил се "герой", който освен да сипе обиди на друго не е способен , а тъй наречената администрация ми изпраща на мен предупреждение за наказание- първо и последно. Сега научавам, че същият "СПЕЦИАЛИСТ" вече е и Администратор- най- вероятно ще побърза да изтрие този пост или ще имам бан- все ми е тая. С такива " специалисти" технически форум няма. Нищо лично към кип и боби, но едно е да умееш да работиш с компютър, а съвсем друго да разбираш от техника, умтимейта и маниака изобщо няма смисъл да ги коментирам като техничари. Не се учудвайте, че и организатора на най- големия Трабант събор в Лозница вече не пише тук- след толкова обиди от разни многознайковци дето една гайка не са развили сами. И събора в Тетевен се очертава да стане сериозен, но с омразата която са събрали в себе си мнозина некадърници смятат, че ще го опорочат. Надявам се да останат разочаровани- не е необходимо сто коли да дойдат- нека да са десет- двайсет, но качествени- без омраза, без злоба/ спортната злоба или хъс- както искате го наричайте е друга бира/. Търново поне за сега е един голям Х- започна добре, но... Националния събор- тук се слуша мойта дума , аз съм капитан.... пък после защо нямало присъствие, защото не сме в казарма. " СПЕЦИАЛИСТА" има една "крилата" мисъл- рибата се вмирисва от главата, форума също- е... сега форума вече вони...
П.П. Съгласно правилата поста ми не може да бъде изтрит, понеже няма отправени обиди към никого, а да видим дали ще му се случи нещо нередно/ на поста/.
|
Четвъртък, 14.11.2013 г. 00:15 ч. |
|
|
theultimate
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
|
Както искаш коментирай уменията ми като техничар (мога да ремонтирам значително повече неща от средностатистическия шофьор, но не ми е там силата), за времето от както съм тук имаше няколко доста сериозни технически проблема, които разрешихме аз, Наско и Тото. Не ти пожелавам такива проблеми при управа състсавена от хора, които могат да правят основен ремонт, но имат основни познания по компютри и интернет.
|
Четвъртък, 14.11.2013 г. 11:12 ч. |
|
|
jopeto
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Вторник, 12.02.2008 г. 11:42 ч. Мнения: 159 Местоположение: София
|
Трийте, каквото си пожелаете! Обаче да си знаете, че един кадър тежи, колкото хиляда думи! То на снимките се вижда истината за нещата, кои хора, колко са и защо не били дошли. Протести има още от юни месец и не върви да кажеш, че били непредвидени, още повече при сегашната ситуация на дата, като 10-ти ноември !? Моля някой да покаже разлики в "програмата" на мероприятието с миналите две години, освен липсата на участници в геометрична прогресия. Вече виждам, сте се осъзнали класово, и сами се сещате, каква ви е функцията във този форум. Сами се наричате "ние пионките" (и да отбележа, това не го казвам аз! Да не кажете, че обиждам някого и нарушавам правилата, които са писани от хора, които ги използват за да си поддържат позицията!) Замислете се как протече "конкурсът", на който ви избраха и от кого ще зависите!? Преди вас имаше други, които за радост, показаха доблест и достойнство. Застанаха зад ценностите, които този форум, би трябвало да поддържа и се отказаха. Та, сега за това сте вие на тяхно място, защото бяхте посочени от "света троица"! Преминл се Илия, кога се огледал пак в тия! Цензурата продължава, иначе всичко премина добре! Някой там, беше писал, че меренето, било виновно за разпада на форума! Да си знаете, че се мери, когато знаеш, че имаш какво да мериш.Пък на самото, резултатите, вече са друга работа! Когато нямаш, нищо за мерене не може да казваш как ще се мери! Пожелавам, приятна работа на новите админи. Че ще бъде лека то е ясно, участниците не са кой-знае, колко!
|
Четвъртък, 14.11.2013 г. 17:18 ч. |
|
|
jopeto
Регистриран на: Вторник, 12.02.2008 г. 11:42 ч. Мнения: 159 Местоположение: София
|
Пиша второ мнение в отговор на Dr Zizi, който е потърсил отговор от мен на ЛС където пише: "здравей, все пак не отговори на моя въпрос- кой е "моя" събор- явно си в някаква заблуда, че аз съм организатор, но все пак ми е интересно- предварително благодаря за отговора." След като в мнеНието, в което си писал е отправен въпрос към някого и моят никнейм не фигурира мисля, че не дължа отговор. След като, ми изпращаш ЛС и го търсиш от мен . Значи ме наричаш, самозабравил се "герой". Аз бих се обърнал към теб с личностните ти качества, заради които, вече си бивш модератор. Или епитети с които наричAш други потребители но няма да го направя. За това за мен ще си просто, лицето Doctor Zizi. Не знAм, и не ме интересува , какъв ти е точно статута в конкретноТО мероприятие, но си централна фигура там и то е асоциирано с теб. Мащабът и качеството му надминава мероприятията организирани от 2Tpower, така че за сега се очертава, това да е най-значимото събитие в България! Дай,боже да се роди и нещо по-голямо и интересно, по-нататък! Ако това е задоволителен отговор, след потвърждението ти че си го прочел, може да бъде изтрит!
Модератор: Длъжни сме да оправим правописните грешки.
|
Четвъртък, 14.11.2013 г. 18:23 ч. |
|
|
K.I.P.
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 16.08.2010 г. 17:23 ч. Мнения: 242 Местоположение: София
|
Какво сега излиза че сме черните овце затова , че искаме да направим нещо добро или? Кандидатурата ми беше следната: Видях че има конкурс за модератори , писах на ЛС на Васко , което е по правилата. Понеже идеята беше да има постоянно модератор/администратор във форума, аз съм зает през първата половина на деня , поговорих с Боби , предложих го на Васко. Очаквах някакви дебати или нещо , знам каква е отговорността да бъдеш модератор , очаквах да разбера как ще протече конкурса. Получих одобрение и това е. Аз смятам , че аз съм свободно демократично същество! Имам право на собствена воля и мнение! НЕ мога да позволя някой да ми налага мнението си! Всички мои действия , нося отговорност за тях. Не някой друг. Единствено служим на идеята за заздравяване и връщането на колегиалността във този форум. Ентусиазъм и желание да помогна , това бяха основните неща , за който да се кандидатирам. Всички тези разделения , караници из този форум , няма как да се решат освен със спазване на правилата. Карайте си се по между си , това не ме интересува , но не го показвайте тук. Този форум няма НИЩО ОБЩО в момента , с което е представен на главната страница на http://www.2tpower.comЕдин форум го правят потребителите!
|
Четвъртък, 14.11.2013 г. 22:35 ч. |
|
|
Zizi
Некадърник
|
зададох въпрос на ЛС, там очаквах и отговор. Вече не съм Доктор, а само Зизи защото някой изпадат в делириум само от прочита на тази комбинация Доктор и Зизи. Опитвам се да си спомня дали се познаваме с теб, извинете с "Вас " и мога да кажа че действате съвсем предубедено, защото " героя" е един друг, чиято "мъдра" мисъл е цитирана малко по- надолу в поста ми. Не зная за какви " личностни качества" става въпрос и за "бившо модераторство", но все пак за кой събор става въпрос- конкретно- и Лозница , и Търново , че и Тетевен си имат организатори, а аз нямам никакво участие в организацията им. Уф, колко съм тъп??? аз съм организатор на плащането на сметките МИ при участието на тези мероприятия- това ли те дразни. Ми ела и ще ти поема разходите и на теб. Хареса ми едно определение" централна фигура", не че има значение в кое от мероприятията е, но би ли си отговорил сам на въпроса- защо съм "такъв". Айде да не те измъчвам със сложни изчисления- явно не ти се отдават или друг ти казва как да мислиш- има хора, които са преценили що за човек съм и сигурно съм заслужил уважението им, за което им благодаря. В същото време има и други хора, които използват главите си за ветропоказатели и за да има къде да си слагат шапките... е те ме мразят. Останете си със здраве и високото мнение за себе си- няма значение, че няма никакво покритие. За себе си няма да говоря повече- има достатъчно много КОМПЕТЕНТНИ хора, които са дали оценка за моите способности под формата на Грамоти и Купи- Вие можете ли да покажете някакво доказателство за Вашето Величие???
|
Петък, 15.11.2013 г. 00:48 ч. |
|
|
theultimate
|
Хайде и аз да си кажа мнението за разпада на форума. Дотук прочетох, че виновна е управата.
Зизи, ти доста време беше модератор. Аз поне не помня да сме се разправяли за нещо съществено. Да - доста хора (включително и аз) те уважават заради техническите ти умения, особено за лимузината. Един хубав ден около коледните празници стана някакъв спор теб и между теб и Марио. Цялата управа беше на твоя страна, в телефонен разговор ти казах с две думи - действай. И какво беше действието - изтри си всичките мнения. По спомени над 1000, повечето технически, отговори на чужди теми.
Другия интересен момент е с Иво от Велико Търново - човек, който също е доста уважаван и има за какво. Него без абсолютно никой във форума да му е казал нищо лошо си изтри всичките мнения, който бяха малко под 1000. Пак технически, в различни теми. Долкото разбрах някаква лична драма......която с нищо не беше провокирана от форума.
Това е горе-долу като да участваш в строежа на някаква сграда, след 10 години да ти стане скучно и да отидеш да си вземеш железата от арматурата без да ти пука, че сградата ще падне. Моята вина в случая е, че нямах бекъп от около 2 месеца.....просто не съм очаквал такива неща точно от тези хора.
А Жопето май доста ме мрази откакто три пъти му изтрих тема Продавам двигател. Така и не искаше да напише от каква кола е двигателя, то това като да продаваш чушки и домати. Да изтриеш такава тема е чиста злоупотреба с власт, която трябва да бъде наказана поне с условна присъда.
Както казахте форумът е форум заради съдържанието и потребителите. Съдържание има, потребители - все по-малко. Веднъж вдигнах форума от нулата до някакво сравнително прилично състояние, за втори път нямам нито желание, нито време. Затова дадох правомощия на хора, които изявиха желание и се разбират по между си. Не е обществена поръчка, че да се обяснявам защо съм дал права на тях, а не примерно на Марио и Жопето. Всъщност предложих и техните имена и получиха от трима човека три минуса.
|
Петък, 15.11.2013 г. 01:13 ч. |
|
|
Zizi
Некадърник
|
пиша, но наистина за последен път- изтрих над 2000 мнения, почти 2500. От твоите " обяснения" всеки незапознат със спора ще ме обвини само мен, а смятам , че не съм толкова виновен колкото се опитвате да ме изкарате. Върни се назад във времето и прочети колко пъти бях обявен за изкуфял старец, самозванец и не помня още какви бяха другите обиди. Ти след всичко това ще си позволиш ли да даваш акъл на другите? Смятам , че съм достатъчно отговорен и реших след като няма подкрепа от никого, за моята правота, че съм излишен т.е. няма нужда от моето мнение - това е основанието на което изтрих всичко написано от мен. Прав си , че темите се съсипват, но ТИ какво направи срещу нападките на истинският "самозванец". Онзи ден в неделя какво показа той на Парада? голият си задник- нищо друго, а знаеш ли аз какво бях приготвил- нов Трабант и дори гост, за които може само да мечтаете. Минах оттам в 11,50ч и видях какво е присъствието- няма нужда от коментари. Каквото сте си надробили, това си и сърбайте. Не се чувствам виновен за нищо, въпреки , че многознайко пак ще почне да реве и да говори от името на всички- " ти не разбра ли, че тук си никой"- добре, много поздрави от Господин никой. И последно да помоля- престанете да говорите за "моя" форум- нямам нужда от Вашата реклама- благодаря. Няма смисъл да моля да изтриете акаунта ми, за да се прекъсне окончателно връзката ми с вас, затова ми поставете един вечен БАН. Нали все пак форума трябва да има членска маса- почти 2000 човека, които дори не влизат, камо ли пък да пишат.
|
Петък, 15.11.2013 г. 10:55 ч. |
|
|
theultimate
|
Аз не съм те обявявал за самозван старец, доколкото си спомням това го направи Марио. За което беше баннат няколкократно. Не виждам с какво те провокираха останалите потребители на форума, които не влизат тук да си ги мерят, а да прочетат техническа информация и да погледат снимки. Ако знаеш колко обиди съм отнесъл през годините, ти е бедна фантазията. Най-лесното решение беше просто да си изтрия мненията, качените материали и дори форума, но не го направих.
|
Петък, 15.11.2013 г. 11:53 ч. |
|
|
jopeto
|
Сегашните модове да прочетът, това хубаво и да го запомнят! Да се огледат добре и да си спомнят, кой от сегашните админи и бивши модове го е правил до сега: Злoупотреба с власт е когато, части продавани от модератор или админ стоят, над всички други обяви маркирани, като важни с "i". Злоупотреба с власт е когато, админ или мод налага санкция - бан или бан за вечни времена на потребители по негово осмотрение, без аргументация, нарушение на правилника и консултация с другите админи. Злоупотреба с власт е когато, не се позволява на потърпевшата страна от наказанието да изложи тезата си в своя защита. Всички админи да решат дали е справедливо наказанието или не. Злоупотреба с власт е когато, мод или админ, ТРИЕ,ПОДМЕНЯ,ЗАКЛЮЧВА, ПРОМЕНЯ ТЕКСТ ИЛИ ЧАСТ ОТ ТЕКСТ в теми и анкети за собствена изгода или позиция във форума. Злоупотреба с власт е когато, админ или мод не се съобразява с решение или резултат, гласувани, чрез открита анкета. Злоупотреба с власт е когато, админ или мод, използва положението си за реализиране на лични облаги в раздел: Купува/Продава. Злоупотреба с власт е когато, админ или мод, защитен от статута си обижда потребители, чрез определяне на сексуалната им ориентация и, или други епитети. Злоупотреба с власт е когато, мод или админ, обявява конкурс за длъжност във форума без да са обявени, ясно правила,критерий и срок за провеждане на конкурса. Злоупотреба с власт е когато, админ дава права за мод, най-малко, без да се консулира с другите админи или конкретното лицето не е излъчено, чрез обща акета с ясни правила за гласуване, протекла в разумен срок от време. Злоупотреба с власт е когато, се цензурира мненията на потребители от админи и модове, били те негаивни или позитивни за работа или действия на админи или модове. Злоупотреба с власт е когато, админ или мод протежират темаи ли теми в разрез с контекста на разделите и подразделите на форума, несъвместими с ценностите приети от потребителите. Злоупотреба с власт е когато, админ или мод омаловажава или цензурират информация от и за теми или проекти, които са полезни, интересни, обогатяват, допълват и съвпадат с ценостите на форума. Злоупотреба с власт е когато, админ или мод, подменя или присвоява, авторството на технически идеи или проекти на други лица с цел придобиване на личен статус и облаги или придобиване на статус и облаги на друг потребител, админи и модове във фроума. Тук съм изброил, като правила няколко принципни неща, които управата, (някой бивши и настоящи, модове и админи.) (за новите модове, не мога да кажа още нищо лошо!) никога не е спазвала и не си е поставяла, като ценност или устав! Та на кратко, това са простичките неща, срещу неспазването на които се бунтуват потребителите ! При едно и също ръководство, толкова години, щом хората бягат,кой е виновният, потребителите или управата?
|
Петък, 15.11.2013 г. 17:46 ч. |
|
|
jopeto
|
Както обикновенно, статуквото ще бъде заздравено с гробно мълчание по болната тема. Кучетата да си лаят, "светата троица" си седи!
|
Събота, 07.12.2013 г. 15:03 ч. |
|
|
K.I.P.
Мисли си че знае всичко
|
Добре бе пич... Не мога да разбера какво против имаш нас , нито сме прекрачили границата на нашите правомощия, опитваме се да си вършим работата. Накрая всичкия този спам по тази тема ще бъде изтрит , защото няма смисъл хората да ни гледат нашите гнилочи (под гнилочи имам предвид болни теми) и караници. Jope , извинявай колега , но се аргументирай какво не ти харесва във новите модератори/администратори, защото не може да излагаш някаква такава неподготвена теза. Просто, като каза това за светата троица , малко ме провокира. Нямам намерение да обиждам никого , но понякога предпочитам да си задам въпросите открито. Накрая предлагам да ви отворя една тема хранилка и всичките да се храните на воля , то не остана тема без спам...
Едит: Това вече не прилича на форум ,а поне има трима човека , които се опитват нещо да направят. Вече четвърта година пазя своя ентусиазъм така буден в мен и имам желание да направя нещо. Нима е лошо че ние тримата се стремим да запазим остатъците от този форум?
_________________ Защо точно два такта? - Защото един не е достатчен , а четири са прекалено много!
|
Понеделник, 09.12.2013 г. 00:36 ч. |
|
|