Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
орлича
Кандидат-фен
Регистриран на: Петък, 15.02.2008 г. 22:12 ч. Мнения: 305 Местоположение: София
Automobile: 601K S de luxe
|
60 години Трабант
Колеги, този година честваме 60 години Трабант, редно е да помислим за някое по-мащабно мероприятие/среща. Много ми се иска да се организира отново на Ал. Невски в София и да се направи един парад из центъра - така, както беше преди точно 10 години. Ще се радвам да направим тук дискусия, да обменим идеи и на първо време да определим дата. За 7 ноември мисля, че от една страна е подходящо като точна дата, но е вече студено, а и не всеки може да изкара колата си тогава. Затова предлагам да е по-скоро лятото, например август.
_________________ Шофьори от стомана карат коли от картон Klubburinn Skynsemin ræður
|
Петък, 24.02.2017 г. 15:09 ч. |
|
|
K.I.P.
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 16.08.2010 г. 17:23 ч. Мнения: 242 Местоположение: София
Automobile: Trabant 601S
|
Re: 60 години Трабант
Аз съм твърдо "за" идеята! Август месец по принцип е отпускарски, малко по-прохладен. Мисля че не е лош за подобен вид мероприятие. Според мен ще е готино да се направи нещо като конкурс както са съборите на БАК ретро пролетта пред ал. Невски. Там например за интересните автомобили говорителите отделят няколко изречения. Много ще се радвам ако има и майсторско управление, както и интересни игри както правят колегите ни в Германия. Според мен трябва да бъде нещо атрактивно, за да привлечем обикновените граждани. Някак да има за всеки по нещо интересно.
Август изглежда че ще съм една идея по-свободен и ще се радвам ако с нещо мога да бъда полезен с каквото ми е по силите.
_________________ Защо точно два такта? - Защото един не е достатчен , а четири са прекалено много!
|
Понеделник, 27.02.2017 г. 03:20 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|