Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Най-стар Трабант 600 с регистрация и в движение 
Автор Съобщение
Начинаещ

Мнение Най-стар Трабант 600 с регистрация и в движение
Уважаеми колеги, аз от днес съм тук и бих искал да ми кажете дали знаете да има някой Трабант 600 с регистрация и в движение, който да е с първоначална регистрация преди 1-ви януари 1963-та година. Аз преди няколко дни станах собственик на Трабанта на брата на моят дядо по майчина линия и чак днес обърнах внимание, че първата му регистрация в КАТ е с дата 01.01.1963 година. Как е станало това не ми е ясно (тогава сигурно 1-ви януари е бил работен ден), но си спомням до днес, че чичо ми си го купи за Нова година и валеше сняг, (аз бях тогава на 9 години и помня още много добре какво голямо събитие беше). Някъде съм срещал, че имало само един Трабант 600 от Добрич от 1963-та година, който бил най-стар у нас в движение, но явно ако е само той, значи моят ще излезе най-старият в изправност и в движение защото явно е произведен през 1962 година и е закупен в края на декември на 62-ра, а е регистриран в първият ден на новата 1963-та. Благодаря.

Неделя, 03.10.2010 г. 21:22 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко
Аватар

Automobile: trabant
Мнение Re: Най-стар Трабант 600 с регистрация и в движение
Здравей колега евала честито и аз съм горд собственик на такъв Трабант Моят е регистриран в края на 1963г. и е в много добро състояние и в движение. Пази си го такава находка няма цена особенно както го знаеш от чисто нов браво според мен не туниннговай пази го в оригиналният му вид ако имаш възможност пращай снимки [smilie=2beers] Ще помагаме със съвети квот можем за да си го запазиш в най оригинален вид, че такива интусиасти не останахме трябва да се подкрепяме!

Неделя, 03.10.2010 г. 23:48 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]