Виж темите без отговор | Виж активните теми
Вартбург от стария форум...
Автор |
Съобщение |
Santa
Ентусиаст
|
Е...не съм те съветвал да не го правиш.Ако те влече експеримента-хващай се и това е.Но не чакай чудеса.Това нещо иска много четене и два пъти по толкова експерименти.
_________________ Libenter homines id, quod volunt, credunt
|
Четвъртък, 13.03.2008 г. 19:57 ч. |
|
 |
wartburg_fen
Ax Driver
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 20:06 ч. Мнения: 111 Местоположение: София
|
е въртеше ми се в главата, че по скайп като говорихме спомена нещо, затова, но може и да съм се пообъркал
А иначе Турбо не ми се вярва да е толкова скъпо. Действително в рамките на 50 лв може да се направи както Жоро е споменал, ако всичко сам си правиш, заварки, монтаж и т.н.
А ако някой ти го прави друг, ще ти земе евентуално за работата нали, но не вярвам да е безбожно скъпо
_________________ Wartburg,the power of 2T engine
|
Четвъртък, 13.03.2008 г. 21:56 ч. |
|
 |
Santa
Ентусиаст
|
Такова нещо аз не се хващам да правя.Виждал съм го направено на една Жигула и го знам що за хамалогия е.Накрая реактора се скапа и така и не стана ясно защо спря да работи.Но пък...нямаше такава Жигула просто...
Тоя човек,дето го е правил,е с техническо образование.На теб ще ти трябва учебна кола,на която да експериментираш.Или поне мотор,окачен на някакъв самоделен стенд.
_________________ Libenter homines id, quod volunt, credunt
|
Четвъртък, 13.03.2008 г. 22:16 ч. |
|
 |
wartburg_fen
Ax Driver
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 20:06 ч. Мнения: 111 Местоположение: София
|
стенда и мотора ги имам само ми трябва обаче държачите и тампоните и алтернатор и е готов за палене.  Естествено говоря за вартбургов двигател.И реактора съм направил, но Жоро ми даде по добра идея да го направя и ще го преработя като него, в тръбата на предното гърне.Така се губи по малко топлина 
_________________ Wartburg,the power of 2T engine
|
Четвъртък, 13.03.2008 г. 23:10 ч. |
|
 |
xbs_pioneer
Зайо - байо
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 14:36 ч. Мнения: 407 Местоположение: третата след луната в дясно..
|
ти го направи тоя реактор ама МОЛЯ ТИ СЕ... недей го кичи така и много ще те уважавам 
Петък, 14.03.2008 г. 04:13 ч. |
|
|