Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
пясъкоструене пловдив къде??
Автор |
Съобщение |
353w
Начинаещ
Регистриран на: Вторник, 02.10.2012 г. 12:44 ч. Мнения: 13 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
пясъкоструене пловдив къде??
здравейте колеги може ли някой да каже къде има пясъкострене в пловдив ще жуля вартбурга
|
Неделя, 17.11.2013 г. 07:42 ч. |
|
|
Dani70
Trabant Power
Регистриран на: Сряда, 15.02.2012 г. 22:23 ч. Мнения: 110 Местоположение: Пловдив - България
Automobile: Трабант 601s
|
Re: пясъкоструене пловдив къде??
близо до коматево има
_________________ Педала до метала и прекъсвача да откача
|
Неделя, 17.11.2013 г. 12:07 ч. |
|
|
ivanski
Детската градина rlz
Регистриран на: Четвъртък, 07.02.2008 г. 11:53 ч. Мнения: 1184 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Re: пясъкоструене пловдив къде??
Излизаш от Коматевско шосе посока околовръстното. Там на светофара завиваш наляво в посока Асеновград. Минаваш един склад за метали, след него има още една отбивка за Коматево вляво и 100 метра след тая отбивка на самото околовръстно пак вляво ще ги видиш там едни индивиди.
Аз си бях занесъл носачите на трабанта, изчистиха ги добре. Цени съм забравил какво ми казваха, само помня че за моите носачи дадох 30 лв, ама за равна повърхност като пода или калник примерно, където няма толкова въртене цената беше приемлива за квадратен метър.
Със сигурност има и други в града, но аз тия знам.
|
Неделя, 17.11.2013 г. 15:40 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|