Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
j_totkow
Ентусиаст
Регистриран на: Вторник, 26.02.2008 г. 20:29 ч. Мнения: 550 Местоположение: Пазарджик
Automobile: много ясно - трабант
|
Не е за хвалене ама...
И мене ме засякоха днеска с трабанта, преден и заден калник, не е много удареното, няма спукано по дуропласта, само където се откачи предния и цялата кола е ожулена. Дано да платят някой лев та да го оправя. Другия който ме засече писа, че не е съгласен с акта дето му съставиха и щял да го обжалва. Искам да попитам утре да се обаждам на застрахователите да идват да го гледат или трябва да чакам тоя дето ще обжалва (изкарва ме мене виновен).
_________________ http://totkow.blogspot.com/
|
Неделя, 20.11.2011 г. 12:57 ч. |
|
|
kiro
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 00:01 ч. Мнения: 283 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Re: Не е за хвалене ама...
Колега много го съжалявам за случилото се,съчувствам ти.Няма какво да го чакаш,той нека да си обжалва,отивай при застрахователя с протокола от КАТ,да предявиш претенции!На миналата катастрофа с мен през март виновната обжалва ,но не й мина номера!
|
Неделя, 20.11.2011 г. 16:24 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
Регистриран на: Вторник, 26.02.2008 г. 20:29 ч. Мнения: 550 Местоположение: Пазарджик
|
Кофти е колега, винаги си мислят че като си с трабант и не си участник от движението или че нямаш никога предимство. Днес се убедих за сетен път - човека викна КАТ (аз си мълча) дойдоха, огледаха, наслушаха му се и му съставиха акт, от там почна да се разправя с тях че аз съм виновен и да ги убеждава, но полицаите си му обясниха правилника, но той пак си държи на своето и .... ае грозна работа. Пожелавам Ви милиони безаварийни километри и важното е че сме живи и здрави всички.
|
Неделя, 20.11.2011 г. 21:53 ч. |
|
|
TTT
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 18:53 ч. Мнения: 119 Местоположение: София
|
"Кола и жена излязат ли на пътя, все ще се намери кой да ги чукне" Ти нали си жив и здрав! Майната му - другото се оправя. Вярно, боли и те хваща яд, но - това е. Прекалено много станаха ненормалниците по пътищата. Приеми го малко от към философската страна, защото колкото и да се ядосваш, ще ти мине Дано повече да не ти се случва!
|
Понеделник, 21.11.2011 г. 10:39 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
|
В петъка ми изплатиха щетата - близо 45 лв, тъкмо за литър металик на промоция
|
Неделя, 11.12.2011 г. 22:34 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|