Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Течност за чистачки
Искам да попитам каква е разликата между зимната и лятната течност за чистачки, освен това че зимната не замръзва. Има ли проблем да се кара лятото със зимна течност и има ли разлика дали след като я изхабя ще карам с лятна течност или с чиста вода?
|
Понеделник, 10.03.2008 г. 16:48 ч. |
|
|
Оги
Кандидат-фен
|
Няма проблем. Лятната е за ферарита дето им се пепят насекоми по предния джам
ПС- в твоя полза е водата да не е варовита или от некой канал.
|
Понеделник, 10.03.2008 г. 17:34 ч. |
|
|
Santa
Ентусиаст
|
В зимната има повече примеси от групата на алкохолите.При температури над 20 започва интензивно изпарение и след някоя седмица може да се окажеш без течност без дори веднъж да си пускал чистачките.
Определено по-добрият (и изпитан) вариант е смесването със спирт за горене.
_________________ Libenter homines id, quod volunt, credunt
|
Понеделник, 10.03.2008 г. 22:13 ч. |
|
|
nKaLiZaTuRa
Продавач-консултант
|
доколкото зная лятната те4ност за чистачки почиства по добре не се изпарява (и не съм сигурен но съм чувал че запазва перата на чистачките -- това не съм сигурен защото източника е .... кофти )
_________________ nur ........ Wartburg ........ http://www.prista-oil.com/bg/product/prista-2t-59.html
|
Вторник, 11.03.2008 г. 16:24 ч. |
|
|
mvr_boy
Научи се как се сипва масло
|
Значи колеги 90% от течността за чистачки в България идва от Китай.Казвам го защото доскоро работех от време на време във най-големия доставчик на автокозметика и аксесоари в България.Та на въпроса няма никакво значение каква течност сипваш.Аз лично след като видиах със собствените си очи че всички са еднакви и за нищо не стават реших и си направих сам зимна течност.За целта си взех от аптеката 1 литър спирт.В резервоарчето за течността сложих вода смесена със течен сапун и добавих 200-300 грама спирт.Резултата беше учудващо добър течността не замръзна и даже пяна имаше.
_________________ Wartburg ist the best!!!
|
Вторник, 11.03.2008 г. 23:02 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|