Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
borkata
Начинаещ
Регистриран на: Вторник, 28.04.2009 г. 20:22 ч. Мнения: 1 Местоположение: София
|
Здравейте,моля за съвет?
Значи ,предварително се извинявам от сърце,ако темата я има и е излишна и задръства форума,но искам да ви попитам приятели ,можете ли да ми кажете някоя фирма за изкупуване на коли за скрап.Знам,че дават документ за дерегистрация от КАТ.Става въпрос за София.Баща ми иска да си даде Москвича,за нищо не става вече,пък си имаме и друга кола а две коли не могат да се подържат лесно на днешно време.Иска ми се да взема някой лев от него,за да си платя шофьорския курс . Благодаря предварително!
|
Вторник, 28.04.2009 г. 20:37 ч. |
|
|
Reiko
Wing Tsun Fighter
Регистриран на: Понеделник, 19.01.2009 г. 17:15 ч. Мнения: 225 Местоположение: Пловдив
|
Re: Здравейте,моля за съвет?
Докторе не знам ти ли грешиш или аз, ама на нас ни даваха 50-60 лв за цял Опел на белканто. Това са далеч от 150-200лв.
_________________ Нормалните хора вярват, че ако нещо не работи, значи не е направено добре. Инженерите вярват, че ако нещо не работи, просто още не е довършено.
|
Вторник, 28.04.2009 г. 23:11 ч. |
|
|
Frederik
Уж Трабантаджия
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 14:56 ч. Мнения: 168 Местоположение: гр.Благоевград
Automobile: VAZ 2101,Tt-600
|
Незнам ама аз знам че опелите гният и сигурно нищо не е устанало по него миналото лято един дядка си хвълри трабанта в скрапа и си взе 150 лева а говорим за Трабант но не го разтопиха а един друго го взе за 300 лев от скрапа а ся наистина смъкнала се цената но 60 лева .. аз за трабант малко повечко ще ми дадът с 10-тина лева.. извинявам се за грешките по мнението ама взех някаква измислено китайска силиконова клавиатура и е адски шантава за писане
|
Вторник, 28.04.2009 г. 23:16 ч. |
|
|
Nasakoto
Луд с картечница
Регистриран на: Събота, 02.02.2008 г. 13:04 ч. Мнения: 455 Местоположение: Густо майна, Филибето!...
|
Малко спам от администратора: Мойта болка: баба Шкода. Време й е вече да поеме към вечните състезателни писти, ама пък искам да й сваля двигателя и скоростите с цел по-нататъшни обучение, анализ, изстъпления и вандалщини. Не ми е ясна процедурата - за да я отпиша от данъчното ми трябва бележката от скрабаджийницата. А там дали ще ми дадат бележка ако колата е без двигател и скорости? Ако някой има яснота - ще съм благодарен ако сподели
_________________ Hard to the core !
|
Вторник, 28.04.2009 г. 23:41 ч. |
|
|
Reiko
Wing Tsun Fighter
Регистриран на: Понеделник, 19.01.2009 г. 17:15 ч. Мнения: 225 Местоположение: Пловдив
|
Режеш и носиш. Това предлагам аз.
_________________ Нормалните хора вярват, че ако нещо не работи, значи не е направено добре. Инженерите вярват, че ако нещо не работи, просто още не е довършено.
|
Сряда, 29.04.2009 г. 00:30 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|