Напиши нова тема Отговори на тема  [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Ще продължите ли да карате на фарове? 
Автор Съобщение
JDM

Мнение 
КВО СТАНА С МОЕТО МНЕНИЕ ЩО ГО НЯМА.... :evil: поне кажете (напишете) защо го изтрихте.... ме се правете на мишоци...

Защото дискусия, в която единия говори абсурдни неща, а други двама-трима го псуват, е чиста форма спам. И не е само твоето мнение, а всички такива.

Вторник, 04.03.2008 г. 15:31 ч.
Профил
Луд с картечница
Аватар

Мнение 
Да, ама аз прочетох и отговарям на секундата...
20 минути в задръстване сутринта, още 20 вечерта... станаха 40

Три седмици имат точно 15 работни дни (по Кодекса на труда), което по 40 минути на ден прави 600 минути, или 10 часа.

Я сега кажете кой е тоя 55 амперчасов акумулатор, който ще издържи повече от две седмици на тоя юр ?

Вторник, 04.03.2008 г. 16:40 ч.
Профил
Вече прави дребни ремонти

Мнение 
На ладата стария акумулатор беше на 10 години и до последно палеше с него.

Вторник, 04.03.2008 г. 16:49 ч.
Профил ICQ WWW
JDM

Мнение 
Nasakoto написа:
Я сега кажете кой е тоя 55 амперчасов акумулатор, който ще издържи повече от две седмици на тоя юр ?

МОЯ... и е 50ач.... тестван е 4+ часа издържа къси...

Вторник, 04.03.2008 г. 18:21 ч.
Профил
Знайко
Аватар

Мнение 
Ебаси хората сте тука....Нямам думи....Не пускали фаровете заради икономията на ток на фарове и не знам си какво....Икономисвайте..Някой ден вас ще ви тресне някое просто селянче с Джипче....Като сте все големи тарикати....
Ако беше толкова тъпо, нямаше на запад да се кара на фарове...фаровете спасяват живот....Излагате се...

Сряда, 05.03.2008 г. 00:08 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Мнение 
На Запад хората не карат коли,дето качват 1/100 разход само като им светнеш габаритите....

Сряда, 05.03.2008 г. 00:14 ч.
Профил ICQ
JDM

Мнение 
Santa написа:
На Запад хората не карат коли,дето качват 1/100 разход само като им светнеш габаритите....

аре пак се почна с тъпотиите... :evil:

аве колко вата е крушката на габарита.... по 4бр. :idea: = :?:

...икономията е майка на мизерията...

Сряда, 05.03.2008 г. 00:34 ч.
Профил
Знайко
Аватар

Мнение 
Santa написа:

хаха...ти ако мислиш че трабанта ми с фарове харчи повече отколкото без, си в голяма грешка...разхода си е все един и същ...ако има разлика то тя е незначителна

Сряда, 05.03.2008 г. 00:37 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Мнение 
Идеята на темата ми не беше такава. Че дига малко разхода дига. По закона на физиката няма откъде да се появи тоя ток от нищото, при всички случаи двг се натоварва. Че създава проблеми на колите с неизправни системи или карани в много ниски обороти - така е. Просто ми беше любопитно да видя кой наистина цени елементите на безопасното каране освен пенсионерската скорост и кой само гледа да мине по-евтино :) Аз лично предпочитам за цялата зима да изгоря 10лв(макар че надали има толкова) за бензин и да изгоря една крушка за 4лв, отколкото да се блъсна/ме блъснат заради липса на видимост.

Сряда, 05.03.2008 г. 00:54 ч.
Профил
Знайко
Аватар

Мнение 
theultimate написа:
Идеята на темата ми не беше такава. Че дига малко разхода дига. По закона на физиката няма откъде да се появи тоя ток от нищото, при всички случаи двг се натоварва. Че създава проблеми на колите с неизправни системи или карани в много ниски обороти - така е. Просто ми беше любопитно да видя кой наистина цени елементите на безопасното каране освен пенсионерската скорост и кой само гледа да мине по-евтино :) Аз лично предпочитам за цялата зима да изгоря 10лв(макар че надали има толкова) за бензин и да изгоря една крушка за 4лв, отколкото да се блъсна/ме блъснат заради липса на видимост.

Много ясно...Само че нито ще изгориш 10 лв за бензин нито ще смениш крушка..Досега на трабанта не съм сменял никога крушка...А и на стария за 18 г не изгоря крушка...

Сряда, 05.03.2008 г. 08:09 ч.
Профил
JDM

Мнение 
theultimate написа:
Идеята на темата ми не беше такава...

....Просто ми беше любопитно да видя кой наистина цени елементите на безопасното каране освен пенсионерската скорост и кой само гледа да мине по-евтино :)

каква ти е целта ти сам си каза....

и според мен наистина се видя кой колко цени безопасността и парите и също така се видя каква е страната ма АДМИНИТЕ и тяхното мнение към хората във форума :!:

не искам да обидя и засегна никой ... Успех в живота на ВСИЧКИ... :wink:

Сряда, 05.03.2008 г. 15:14 ч.
Профил
Вече прави дребни ремонти

Мнение 
На фарове съм изкарал цялата зима докато беше задължително.Не смятам да карам на фарове , ако ситуацията не го изисква пример днеска тука е некво мрачно и ръми леко , ми пуснах си фаровете защото така прецених.Никой не може да ме убеди , че трябва да се кара потоянно на фарове , представете си хубав ден слънце та ще ти се пукне главата от жега и аз да карам на фарове ?! ми ако някой не ме вижда при такива условия та да трябва да му пусна и фарове просто да слезне от колата да си остави книжката на капака и да си тръгне , мястото му не е на лявата седалка.

Сряда, 05.03.2008 г. 15:41 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Мнение 
Krap4enski написа:
На фарове съм изкарал цялата зима докато беше задължително.Не смятам да карам на фарове , ако ситуацията не го изисква пример днеска тука е некво мрачно и ръми леко , ми пуснах си фаровете защото така прецених.Никой не може да ме убеди , че трябва да се кара потоянно на фарове , представете си хубав ден слънце та ще ти се пукне главата от жега и аз да карам на фарове ?! ми ако някой не ме вижда при такива условия та да трябва да му пусна и фарове просто да слезне от колата да си остави книжката на капака и да си тръгне , мястото му не е на лявата седалка.

Мисля, че това е самата истина :!: И зимата при слънчев ден не е нужно да се кара на фарове, но нали закона го изисква...

Сряда, 05.03.2008 г. 16:06 ч.
Профил ICQ
Кандидат-фен
Аватар

Automobile: Wartburg 353
Мнение 
На мен вече повече ми привличат вниманието коли с изгасени фарове отколкото с пуснати. Просто не виждам смисъл да карам на фарове лятото в слънчевите дни и мисля че е смешно от това да се съди за отношението ми към безопасността и едва ли не да се прави извод че съм безотговорен шофьор само заради това.

Има доста хора които са писали във форума много пъти какви скорости са развивали в града, какви дрифтове и гонки са правили, а сега изкарвате безотговорни тези, които не карат на фарове лятото. По същата логика аз мога да кажа че са безотговорни тия с черните стопове и мигачи защото в един слънчев ден няма шанс да се види че един такъв е натиснал спирачката или е дал мигач. С черното фолио по прозорците е същата работа. Ама то пък е ауспух, с нея компромис не се прави. :D

Сряда, 05.03.2008 г. 16:24 ч.
Профил WWW
Ентусиаст
Аватар

Мнение 
Мддаааа...в града с 80...и с фарове,и без тях...се тая...

Четвъртък, 06.03.2008 г. 01:41 ч.
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща